Log in

I forgot my password

Latest topics
» Allison Lancaster
Fri Nov 21, 2014 7:02 pm by allison;

» I was falling apart, and all my pieces were scattering to the wind.
Wed Nov 19, 2014 9:51 am by yvonne;

» I was cold, I was alone, I was broken. I met you.
Tue Nov 18, 2014 9:40 pm by Nyktos.

» Like a view from the inside out -katherine & nyk
Tue Nov 18, 2014 9:00 am by Nyktos.

» The Lake
Sun Nov 16, 2014 3:19 pm by Nyktos.

» Don't trust the night. It's treacherous.
Sun Nov 16, 2014 3:02 pm by Nyktos.

» Някой за РП?
Sat Nov 15, 2014 7:54 pm by Melancholia.

» Sitting around and talking shit [Spam]
Sat Nov 15, 2014 5:28 pm by Соня Плисецкая

» I'm livin' the life of the infinite enemy down
Sat Nov 15, 2014 3:57 pm by Соня Плисецкая

welcome

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 23 on Tue Nov 04, 2014 7:26 pm
our team

stand up little girl ,broken heart can be that bad

Go down

stand up little girl ,broken heart can be that bad

Post by Katherine Hendrix on Sun Nov 02, 2014 4:07 pm

Katherine Hendrix | age 22 | Zenith's citizens | fc Nina Dobrev

-Да не би да ми казваш, че тази кучка Хендрикс се измъкна? Вече е в Честър Мил така ли?! Искам да разберете как се е озовала там!
Усмивката на Катрин вече се беше появила на лицето, като потупваше с пръсти тялото си, опитвайки се да възприеме, че е минала през портала невредима. Щеше да си върне за мъките, които беше преживяла заради тази откачена старица, която си мислеше, че тук ще бъде в безопасност.

---
-Не съм го направила аз, по дяволите! Не знам, кой уби старият глупак! Моля ви извикайте Стивън, не съм виновна хора!!Не съм убила бащата на човека, когото обичам!
Чувствата в нея бушуваха ненормално бързо, предизвиквайки изблици на плач. Той не и вярваше. Човекът с когото беше толкова дълго време не й вярваше. Нима невръстна лигла, като нея можеше да убие човек?  Плачът й секна, Стивън влезе в тясната стаичка, а лицето й придоби по-спокоен вид, радостта започна да я обзема, щяха да я разкарат от тук. Вярваха й. Силният шамар огласи цялата стая. Хендрикс дори нямаше възможност да сложи ръката си машинално на удареното място.Проправи път на сълзите си и погледна към вратата, която се затвори. Беше сама, никой не й вярваше. Той не й вярваше. Беше я пречупил.Няколко месеца се разследваше убийството на Майкъл Никалъс. Катрин се беше затворила в себе си, не излизаше дори от стаята си. Родителите й, приятелите й всички  я гледаха с такава  омраза, че дори тя самата беше намразила себе си, за нещо което не беше направила. Стивън беше заминал с жената, която уби баща му. Тази кучка стоеше гордо до сина си в съда и сипеше обидите към нея. Катрин я искаше мъртва. Искаше да е с право обвинявана и сочена с пръст,че е убийца.Честър Мил. Това беше чула от разговора на родителите си.  Вече знаеше къде се намираше Сара и синът й, знаеше че има купол, който пречи на полицията да съобщи, че тя е убийцата и да я заловят.Точно преди седмица беше разгадано убийството на стареца. Най-накрая се беше разбрало, че толкова време всички обвиняваха човека, когото се е опитал да му помогне. Стивън, той не знаеше. Най-накрая Катрин Хендрикс отново беше гледана с мили очи, но вече нямаше и спомен от старото й аз.
---

-Здравей Стивън. Какво те води насам, хм?-продължаваше да върви по улицата с вдигната глава. Допирът му я накара да потръпне, от последния път в който я докосна тя беше намразила и изтрила спомените от всичко свързано с него, ненавиждаше го. Машинално отдръпна ръка назад.
-Как се озова тук, Катрин? Нали беше в Зенит, как намери начин да се вмъкнеш под купола? Моля те, кажи ми.
-Защо първо не започна с извинявай,а? Ще се срещаме из града и не забравяй да попиташ мамчето дали иска семейна вечеря. Ще бъда много доволна когато глупавата ти глава се пренасити с информация и ще съжалява за всичко сторено. Жалко, че не знаете новините отвъд тази дупка, нямаше да стоиш с онази жена дори в една стая.

avatar
Katherine Hendrix

Posts : 116
Join date : 2014-11-01

Back to top Go down

Re: stand up little girl ,broken heart can be that bad

Post by Julia Sh. on Sun Nov 02, 2014 4:56 pm

Много хубава героиня. Добре дошла и приятно прекарване
avatar
Julia Sh.
Admin

Posts : 107
Join date : 2014-10-22

http://lostintheecho-rpg.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum