Log in

I forgot my password

Latest topics
» Allison Lancaster
Fri Nov 21, 2014 7:02 pm by allison;

» I was falling apart, and all my pieces were scattering to the wind.
Wed Nov 19, 2014 9:51 am by yvonne;

» I was cold, I was alone, I was broken. I met you.
Tue Nov 18, 2014 9:40 pm by Nyktos.

» Like a view from the inside out -katherine & nyk
Tue Nov 18, 2014 9:00 am by Nyktos.

» The Lake
Sun Nov 16, 2014 3:19 pm by Nyktos.

» Don't trust the night. It's treacherous.
Sun Nov 16, 2014 3:02 pm by Nyktos.

» Някой за РП?
Sat Nov 15, 2014 7:54 pm by Melancholia.

» Sitting around and talking shit [Spam]
Sat Nov 15, 2014 5:28 pm by Соня Плисецкая

» I'm livin' the life of the infinite enemy down
Sat Nov 15, 2014 3:57 pm by Соня Плисецкая

welcome

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 23 on Tue Nov 04, 2014 7:26 pm
our team

Allison Lancaster

Go down

Allison Lancaster

Post by allison; on Fri Nov 21, 2014 7:02 pm


Allison Lanaster| Scientists|20|Holland Roden

- Тялото на госпожа Ланкастър беше намерено обезобразено в дома й миналата вечер. В дома нямало никой друг освен нея и мъжа й. Съседи чули викове и истиречни крясъци, докато накрая всичко не замлъкнало. Обадили се на ФБР и решили сами да видят какво се случва и защо изведнъж е станало толкова тихо. Когато отишли там заварили мъжът да лежи над тялото на жена си и да яде от плътта й. Това не се случва за първи път и вероятно няма да е за последен. - червенокоската изключи телевизора и метна дистанционното към стената. Не можеше да повярва на случилото се. Как беше възможно собствения й баща да направи това с майка й? Изобщо беше ли възможно все още да съществуват прояви на канибализъм в света?
- Госпожице, нямате правото да сте тук. - сърдитият тон на мъжа, който според червеновоската беше афроамериканец и на не повече от тридесет години я изкара от заниманието й. Беше застанала над едно от телата и го разглеждаше внимателно. Поредната жертва на някой психопат, а доколкото виждаше, не просто я е убил, ами се беше и изгаврил с тялото й, след което беше решил да премахне кожата и да остави само мускулите. Беше отвратителна гледка, но Алисън се беше нагледала достатъчно на такива зрелища.
- А Вие трябва да внимавате да не погубите веществени доказателства, полицай ... Джонсън. - Ланкастър замлъкна за момент и след това се обърна лице в лице към мъжът и по някаква необяснима причина се беше оказала права. Униформенят стоеше и я гледаше леко изненадано, докато не реши да й даде да се доизкаже. - Първо не доближавайте местата на които е възможно да има отпечатъци, независимо какви са. Второ - ако се загледата малко по-внимателно ще откриете, че жертвата е била изнасилена. Била е убита с лопата, като първият удар е бил в краката, за да не даде на жертвата да зе движи, вторият е бил в кръста и последният - в главата. Можете да видите как на места има охлузвания и прочие. - момичето замлъкна и се усмихна ангелски на полицаят.
Алисън Ланкастър е най-младият антрополог, криминалист. Или поне беше, докато не попадна в клопката на Купола. Сега работи като учен.


Тя е страстна, способна е на огромна добросърдечност  или голяма злоба - зависи на коя от страните й се натъкнете. Тя може да бъде жестока, дребнава, ревнива и напълно отмъстителна ( и не изпитва никакви угризения), но също е способна и да изпитва състрадание, когато тя избира - в повечето случаи защитава хората, които не могат да се отбраняват. Когато поиска нещо, никога не губи. Когато тя защитава нещо или някого, то остава в пълна безопасност.
Ангелската й усмивка я кара да изглежда колкото като същински ангел, толкова и зловеща.


Допълнително:
Има сестра близначка за чието съществуване не знае.
С момичето, което играе с Холанд сме се уговорили.
avatar
allison;

Posts : 1
Join date : 2014-11-21

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum